Handbaliştii antrenaţi de Eliodor Voica se vor reuni la ora 18.00, în Parcul Sportiv Dinamo.

”După cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istoria echipei, Dinamo va alinia în noul sezon un lot echilibrat, motivat şi puternic, o combinaţie între talent şi experienţă. Pe lângă prelungirea contractelor celor mai importanţi jucători din sezonul trecut, managementul echipei a căutat cei mai buni jucători disponibili în România şi Europa, aducând astfel la Dinamo tineri talentaţi şi nume mari deopotrivă”, arată Dinamo într-un comunicat.

Răzvan Gavriloaia, Hugo Descat, Vadim Gaiducenko, Milan Sajin, Saeid Heydari, Vitali Komogorov şi Novak Boskovici sunt jucătorii transferaţi de formaţia dinamovistă în perspectiva noului sezon, în care va lupta pentru titlu, Cupa României şi Supercupă.

Primul meci oficial din stagiunea 2017-2018 va fi Supercupa României, cu echipa HC Dobrogea Sud, în 27 august.

În septembrie vor începe confruntările din Liga Naţională, dar şi din grupa C a Ligii Campionilor, alături de echipele Ademar Leon, Skjern Handbold, Gorenje Velenje, Kadetten şi Elverum Handball.

În sezonul 2016-2017, Dinamo Bucureşti a încheiat pe locul 4 în faza grupelor şi a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei, pe care îşi propune să le atingă în stagiunea aceasta.