Oficialii CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-au mişcat rapid şi, surprinzător, au ajuns deja la un acord cu Mihai Teja. Acesta va fi ajutat de secunzii Dorian Gugu şi Marcel Ploaie.

"Teja are un CV mai bogat ca Nanu, are şi licenţa PRO, a antrenat Universitatea Cluj şi naţionala de tineret. Nu e o alegere întâmplătoare. Va semna un contract valabil pe trei sezoane", a spus preşedintele USMO, Marin Condescu, potrivit Mediafax.

Doar două săptămâni a antrenat Nanu la Târgu Jiu. În acest interval, lotul n-a fost completat cu niciun jucător cu experienţă, în contextul în care majoritatea componenţilor din sezonul trecut au părăsit în această vară Pandurii. Nanu ar mai fi avut răbdare, dar contractul său n-a fost acceptat de administratul judiciar.

"Am plecat fiindcă administratorul judiciar, domnul Emanoil Ciobanu, nu a fost de acord cu termenii contractului meu. Sunt în continuare probleme mari la Pandurii. Îi doresc succes lui Mihai Teja, dar îi va fi greu şi lui. Nu a venit niciun jucător cu experienţă şi nu mai e mult timp până începe campionatul. Sunt doar jucători de la Centrul de copii şi juniori, iar în condiţiile acestea e greu de promovat. Dacă nu vor fi aduşi şase-şapte jucători de valoare, cu experienţă, e imposibil să lupţi pentru promovare. Eu o să îmi continui proiectele pe care le am la Râmnicu Vâlcea", a precizat Nanu, care, foarte probabil, va ajunge la noul club înfiinţat de primăria Râmnicu Vâlcea, SCM.

Sezonul 2017-2018 al Liga a 2-a va începe pe 5 august, iar pe 25 iulie va fi stabilit programul competiţional. În tur, Pandurii va disputa meciurile de pe propriul teren pe stadionul Minerul din Motru, urmând să revină la Târgu Jiu în momentul în care noua arenă, în care s-au investitit aproximativ 20 de milioane de euro, va fi finalizată.