Primul care a pornit acest "război" a fost Mihai Stoica, chiar în timpul partidei Juventus - Dinamo, atunci când arbitrul Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Mihăescu de la Juventus după două cartonașe galbene. "Abia aștept să aflu motivul pentru care a rămas Juventus în 10. Nu Torino", a scris MM pe Facebook.

Aseară a venit rândul lui Mutu să scrie pe Twitter un mesaj după ce FCSB a primit penalty-ul din care Budescu a deschis scorul în duelul cu Voluntari: "Cred ca noi #dinamo am avea câteva motive importante să vorbim despre arbitrajul din seara!! Voi ce ziceţi!?".

Iar replica lui MM n-a întârziat să apară, evident tot în mediul online: "Are dreptate Adrian Mutu ;) Găman a făcut două greșeli majore. Prima, când n-a dat lovitură liberă pe 16 metri când Maftei îl ține pe Budescu. A doua, la faultul în careu asupra aceluiași Fotbalist. Scuze, când scriu Fotbalist în dreptul lui Budescu, telefonul meu scrie automat cu F mare. Cică așa e la BlackBerry Priv. Am încercat și la Alibec. La fel. Și la Pinti... Pfff, mă las".